Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μπαταρία διάρκειας δυό εβδομάδων το OnePlus Band fitness tracker

*
Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο της fitness tracker, το OnePlus Band. Ανάμεσα στις λειτουργίες που προσφέρει είναι η παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, των επιπέδων οξυγόνου στο σώμα, της φυσικής κατάστασης και της ποιότητας του ύπνου, με την 100mAh μπαταρία του να διαρκεί για έως και δύο εβδομάδες. Επιπλέον, έρχεται με 13 προγράμματα άσκησης και μπορεί να λειτουργεί ως επέκταση ενός smartphone, καθώς μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις, να αναπαράγει μουσική και να ελέγχει την camera. Κατά το λανσάρισμα θα υποστηρίζει μόνο συσκευές Android. Η υποστήριξη για iOS θα προστεθεί αργότερα. Η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου $34 και θα γίνει διαθέσιμο πρώτα στην Ινδία, στις 13 Ιανουαρίου.

Το OnePlus Band είναι εφοδιασμένο με τετράγωνη οθόνη OLED, μεγέθους 1,1'' με ανάλυση 126x294 και λουράκι από σιλικόνη. Είναι πιστοποιημένο κατά 5ATM, κάτι που σημείνει πως αντέχει για δέκα λεπτά σε βάθος νερού 50 μέτρα. rating means it’s water-resistant at a depth up to 50 meters for 10 minutes.


Η διαχείρισή του πραγματοποιείται μέσω του OnePlus Health app, που αναλύει τα δεδομένα της υγείας των χρηστών και επιτρέπει τον καθορισμό προσωπικών στοχων που σχετίζονται με τη φυσική τους κατάσταση. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία η εταιρεία συνιστά το συνδυασμό του με ένα OnePlus smartphone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*