Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με νέα χαρακτηριστικά έρχεται το Apple Watch Series 5

Κατά τη διάρκεια του iPhone event η Apple ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch, το Apple Watch Series 5. Η έκδοση του Apple Watch Series 5 με GPS θα κοστίζει $399 ενώ εκείνη με GPS και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων $499. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από 20 Σεπτεμβρίου 2019.



Ο Stan Ng εξήγησε πως το Apple Watch Series 5 είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του. Είναι εφοδιασμένο με νέο always-on retina display, κάτι που σημαίνει οτι το περιεχόμενο της οθόνης είναι πάντοτε ορατό. Η μπαταρία του θα έχει διάρκεια 18 ώρες και θα ενσωματώνει πυξίδα με ενδείξεις χρήσιμες για να μη χαθείτε πουθενά. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης διεθνών κλήσεων έκτακτης ανάγκης.


Τέλος, για όσους έχουν περιορισμένο budget, η Apple ανακοίνωσε οτι η τιμή του Apple Watch Series 3 πέφτει στα $199. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*