Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με νέο gaming desktop γιορτάζει την 25η επέτειό της η Alienware

*
Η Alienware βρίσκεται στο κλάδο του gaming εδώ και 25 χρόνια και γιορτάζει την επέτειο αυτή με τον επανασχεδιασμό του Aurora Gaming PC. Το πιο πρόσφατο σύστημα της έχει νέο πλαίσιο με μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και καλύτερο airflow. Το Legend 2.0 μεγαλώνει τον εσωτερικό όγκο του πλαισίου κατά 50% σε σύγκριση με τα Aurora R12 και Aurora R10 χωρίς να φέρνει αλλαγές στο μέγεθος του μηχανήματος σύμφωνα με την εταιρία. Επιπλέον, οι εταιρία προσφέρει διαφανές side panel για να βλέπετε το εσωτερικό του υπολογιστή καθώς και magnetic cable cover για να κρατάει σε τάξη το πίσω μέρος του πύργου.

Όσον αφορά το airflow, το κάθε σύστημα θα έχει επιπλέον δύο fans 120mm, ο ένας θα φέρνει αέρα στο πύργο και ο άλλος θα αποβάλλει. Το εύλογο ερώτημα είναι για το αν η προσθήκη των επιπλέων fans θα κάνει το PC πιο θορυβώδες, με την Alienware να απαντάει πως το επανασχεδιασμένο Aurora θα είναι 16% πιο αθόρυβο σε σύγκριση με τα παλιά μοντέλα, ενώ σε κατάσταση που είναι επιβαρυμένος ο επεξεργαστής, ο πύργος θα είναι 9% πιο αθόρυβος. Τέλος, αν κάποιος θελήσει να κάνει οverclock, η εταιρία αναφέρει πως στην περίπτωση αυτή, θα είναι αθόρυβο κατά 15%.

Το νέο μοντέλο Aurora θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: Lunar Light και Dark Side of the Moon. Αργότερα μέσα στο χρόνο, η Alienware θα ανακοινώσει τα specs, την τελική τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*