Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 10,2'' το βασικό μοντέλο του νέου iPad

*
Οι φήμες/ προβλέψεις έγιναν πραγματικότητα και έτσι, κατά τη διάρκεια του iPhone event της Apple ανακοινώθηκε οτι το βασικό μοντέλο iPad αποχαιρετάει την οθόνη των 9,7'' για μια μεγαλύτερη, αυτή των 10,2''. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την ανανέωση των iPad Mini και iPad Air τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Apple, Greg Joswiak, το νέο iPad είναι σχεδιασμένο ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του iPadOS. Προσφέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και ενσωματώνει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές, όπως ανανεωμένο home screen, καλύτερη χρήση του Apple Pencil και βελτιωμένα multitasking controls. Το καλύτερο απ' όλα ίσως είναι τιο smart connector που επιτρέπει τη σύνδεση πλήρους μεγέθους πληκτρολογίου, που χρησιμεύει και ως προστατευτικό για την οθόνη. Βεβαίως, υπάρχει πάντοτε και η δυνατότητα χρήσης του onscreen keyboard.




Το κόστος της συσκευής δεν αλλάζει, τουλάχιστο για την αμερικανική αγορα, και παραμένει στα $329 για το μοντέλο Wi-Fi και στα $459 για το μοντέλο Wi-Fi + LTE. Ακόμα θα υπάρχουν επιλογές για σκληρό δίσκο είτε 32GB είτε 128GB και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*