Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 6,43'' και Snapdragon 662 chip το Oppo Reno6 Lite

*
Μπορεί η Oppo να κυκλοφόρησε πρόσφατα της σειρά smartphones Reno7, όμως δεν έχει αφήσε ακόμα πίσω της τη Reno6 κι έτσι κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για το Reno6 Lite με σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που είναι όμοια με εκείνα του Oppo F19 και περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED με ανάλυση FHD+, μέγεθος 6,43'' και Snapdragon 662 chip. Η συσκευή έρχεται σε χρωματισμούς rainbow silver και black. Η κύρια camera έχει ανάλυση 48MP. Συνοδεύεται από αισθητήρα βάθους 2MP και την ίδια ανάλυση έχει η macro camera. Η selfie φιλοξενείται σε punch hole cutout και προσφέρει ποιότητα 16MP. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και φορτίζει στα 33W. Από πλευράς λειτουργικού τρέχει το ColorOS 11.1 της Oppo που βασίζεται στο Android 11.

Το Oppo Reno6 Lite είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στο Μεξικό, με τιμή περίπου $433.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*