Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 6,7 ιντσών το Samsung Galaxy A70

*
Η Samsung αποκάλυψε το Samsung Galaxy A70, το οποίο έρχεται με μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών. Το Super AMOLED panel (20:9) είναι με Infinity-U display με μια μικρή εγκοπή για την 32MP εμπρόσθια κάμερα της συσκευής. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα με 32MP (f/1.7), 8MP ultra-wide angle module (123°) και 5MP αισθητήρα βάθους. Το κινητό διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα από την οθόνη του, καθώς και αναγνώριση προσώπου. Στο εσωτερικό του βρίσκεται μια μπαταρία 4,500mAh με υποστήριξη 25W fast charging, 6GB ή 8GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 128GB με υποστήριξη επέκτασης έως και 500GB επιπλέον μέσω microSD. Θα κυκλοφορήσει με Android 9 Pie και One UI με χαρακτηριστικά όπως Night Mode, Samsung Pay, Knox και Pass σε κοραλί, μπλε, μαύρη και λευκή έκδοση. Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στοιχεία άγνωστα, όμως η Samsung θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στις 10 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*