Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τα λεπτότερα bezels στο νεότερο laptop της ASUS

*
Σε μια περίοδο που οι εγκοπές των smartphones που εισάγουν την κάμερα ανάμεσα στα πλαίσια της οθόνης τους ενοχλούν πολλούς από τους καταναλωτές, η Asus σχεδίασε το νεότερο laptop της με γνώμονα τα λεπτότερα bezels που έχουμε δει ποτέ, με την κάμερα να προεξέχει στο πάνω μέρος του monitor. Πρόκειται για το ZenBook S13, στο οποίο η webcam μπορεί να εξέλθει από το πάνω μέρος του monitor του, επιτρέποντας στην εταιρεία να σχεδιάσει το κενό γύρω από την οθόνη όσο το δυνατόν μικρότερο γίνεται από όλες τις μεριές. Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω laptop φέρει 97% αντιστοιχία screen-to-body, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής. Στα των specs του βρίσκουμε έναν Intel Core i5 / i7 8ης γενιάς, έως και 16GB RAM, σκληρό δίσκο 1TB SSD και GPU Nvidia GeForce MX150. Επιπλέον θα φέρει USB 3.1 port, δύο USB-C port, 3.5mm audio jack, υποδοχή microSD και μπαταρία fast-charging που θα κρατά μέχρι και 15 ώρες. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες με εκτιμώμενη τιμή στα $850.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*