Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τετράγωνη προεξοχή στο πίσω μέρος το iPhone XR 2019

*
To iPhone XR ήταν το top seller της Apple για το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους και είναι πολύ λογικό, όλοι να αναμένουν το διάδοχό του. Με βάση τα πρώτα 3D renders που κυκλοφόρησαν, φαίνεται οτι η συσκευή θα είναι μια μίξη παλιών και νέων ιδεών. Το πίσω μέρος είναι ανανεωμένο και ξεχωρίζει η τετράγωνη προεξοχή, παρόμοια με αυτή που φαίνεται στα renders του iPhone XI. Το μπροστά μέρος δεν έχει αλλάξει. Η οθόνη της συσκευής θα έχει μέγεθος 6,1” και η μόνη αλλαγή στις υπόλοιπες διαστάσεις έχει να κάνει με το πάχος που στο κυρίως σώμα θα είναι 7,8mm. Λεπτομέρειες για τις κάμερες δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν αποκλείεται η εταιρεία να προτιμήσει να χρησιμοποιήσει αυτές του iPhone XS. Ως συνήθως υπάρχουν φήμες οτι η Apple θα υιοθετήσει θύρες USB-C, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στα renders. Η υιοθέτηση USB-C θα επέτρεπε στους αγοραστές τη χρήση των νέων φορτιστών στα 18W, που είναι αμφίβολο αν θα πωλούνται μαζί με τα iPhones, ειδικά το XR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*