Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τετραπλή κάμερα το ZTE Axon 11 5G

*
Η ZTE ανακοίνωσε το νέο της 5G smartphone που είναι το Axon 11 5G. Υποστηρίζει dual-mode 5G (SA και NSA) χάρη στο ενωματωμένο modem που βρίσκεται στο Snapdragon 765G SoC, διαθέτει τετραπλή κάμερα και έρχεται με μπαταρία 4.000 mAh.

Η FHD+ AMOLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,47'' και αναλογία πλευρών 19.5:9. Στην εγκοπή φιλοξενείται η selfie camera, ανάλυσης 20MP, ενώ στην οθόνη βρίσκεται και ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερες κάμερες. Η βασική με ανάλυση 64MP, υπερευρυγώνια στα 8MP, 2MP macro cam και αισθητήρας βάθους επίσης στα 2MP.


Το Qualcomm Snapdragon 765G chipset συνοδεύεται από 6/8 GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικού χωρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD slot. Η μπαταρία του υποστηρίζει Quick Charge 4.0+ και το λειτουργικό του είναι το MiFavor 10, βασισμένο σε Android 10.

Το ZTE Axon 11 5G θα έρθει σε δύο χρωματισμούς. Μαύρο και λευκό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*