Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τις νεότερες τεχνολογίες των NVIDIA και Intel τα νέα gaming laptops της Lenovo

*
H Lenovo έχει ήδη υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες της NVIDIA και της Intel για τα gaming laptops της. Πιο συγκεκριμένα, τα Legion 5i και Legion 7i (διάδοχοι των Y540 και Y740 αντίστοιχα), είναι από τα πρώτα που θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία Advanced Optimus της NVIDIA. Με τον τρόπο αυτό θα μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας σε στγμές που δεν εκτελείται κάποια απαιτητική εργασία και θα αυξάνεται η απόδοση όταν η GPU πρέπει να δουλέψει με εντατικούς ρυθμούς. Θεωρητικά, οι χρήστες το όφελος των χρηστών είναι μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας και υψηλότερα frame rates. Επιπλέον, το Legion 7i δίνει την επιλογή για τη GeForce RTX 2080 Super Max-Q graphics, για όσου επιθυμούν το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα.

Τα δύο συστήματα θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές 10th-generation Intel Core H και με δεδομένο ότι η Max-Q της NVIDIA είναι για την ώρα διαθέσιμη μόνο για επεξεργαστές Intel, αποκλείονται μοντέλα με CPU της AMD.


To Legion 5i θα είναι εξοπλισμένο με GPU RTX 2060 και η τιμή του θα ξεκινάει από τα $999, ενώ η χαμηλότερη τιμή για το Legion 7i θα είναι $1.199 και το εν λόγω μοντέλο θα έρχεται με GPU RTX 2070, όχι με RTX 2080 Super Max-Q, όπου η τιμή ανεβαίνει σημαντικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*