Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το πρώτο 5G αναδιπλούμενο smartphone στην MWC η Huawei

*
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από πλευράς της Huawei πρίν από την MWC, η εταιρεία επικεντρώθηκε στο νέο Balong 5000 5G modem. Όμως το καλύτερο είναι πως η Huawei κατεβαίνει στην MWC με το δικό της 5G smartphone. Όχι μάλιστα κάτι απλό, αλλά αναδιπλούμενο. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί το Kirin 980 chipset, σε συνδυασμό με το Balong 5000 modem. Η τεχνολογία 5G θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και από πλευράς LG που ναι μεν δεν θα έχει συσκευή που θα υποστηρίζει άμεσα την εν λόγω τεχνολογία, όμως θα λανσάρει ένα ξεχωριστό 5G handset. To νέο smartphone θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 855 SoC και μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh, η διάρκεια της οποία δεν θα επηρεάζεται αρνητικά από το 5G modem.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*