Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τρία Exynos SoC θα "κατέβει" φέτος η Samsung

*
Σε πρόσφατο tweet του, ο γνωστός leaker, Ice Universe, αποκάλυψε τα πλάνα της Samsung για τον κλάδο των ημιαγωγών. Σύμφωνα λοιπόν με τη διαρροή, ο κορεάτικος γίγαντας φαίνεται να έχει στα σκαριά τρία νέα SoC: το mid-range Exynos 800-series, το high-end Exynos 1200-series, καθώς και τη ναυαρχίδα των ναυαρχίδων, Exynos 2200-series.

Δεδομένης της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρίας με την AMD, δύο εκ των προτάσεων αναμένεται να φέρουν τεχνολογία αυτής στον τομέα των γραφικών. Πιο συγκεκριμένα, οι σειρές 1200 και 2200 φημολογείται πως θα έρθουν με GPU RDNA αρχιτεκτονικής, η οποία μάλιστα (και μόνο αυτή) θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.


Άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιες συσκευές θα δούμε τα εν λόγω SoC, αφού εκτός των κινητών τηλεφώνων η Samsung κατασκευάζει και Windows-on-ARM laptops. Μάλιστα, αναφορά του ZDNet κάνει λόγο για παρουσίαση ενός μη-σταθερού υπολογιστή, ο οποίος θα φορά το μεγάλο chipest το τρίτο τρίμηνο του έτους, λίγο μετά εκείνης του Galaxy Note.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Maverick
    • δεν βαρεθηκε με αυτους τους exynos η σαμσουνγκ τραγικοι εχουν καταντησει οπως εκει στην ιντελ 14+++++++++ chips και εχουμε 2021

*