Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τριπλή κάμερα θα έρθουν τα νέα iPad Pro

*
Σίγουρα, λίγο πριν την αρχή του 2020 δεν περιμένατε να διαβάσετε κάτι σχετικά με τα επερχόμενα iPad Pro της Apple. Όμως χάρη στα @OnLeaks και iGeekbsBlog αποκαλύπτονται οι πρώτες εικόνες των συσκευών αλλά και η ημερομηνία που θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων. Πιο συγκεκριμένα, το iPad Pro 11 και το iPad Pro 12.9 του 2020 θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όπως θα παρατηρήσετε, ο σχεδιασμός τους είναι σχεδός όμοιος με αυτόν των μοντέλων που ήδη κυκλοφορούν, όμως αντί για μία, έρχονται με τρεις κάμερες, όπως το iPhone 11 Pro. Οπότε αναμένουμε ένα setup με 0.5x-1x-2x. Επίσης, σύμφωνα με φήμες, τα επόμενα iPad Pro θα είναι εφοδιασμένα με 3D-sensing camera η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο μπροστά μέρος.


Τέλος σύμφωνα με το @OnLeaks οι διαστάσεις του 2020 iPad Pro 11 θα είναι 248 x 178,6 x 5,9 δηλαδή ίδιες με αυτές του υπάρχοντος μοντέλου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*