Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλα προβλήματα με τα dock της Nyko για το Nintendo Switch

*
Καλό είναι να κυκλοφορούν 3rd party περιφερειακά για τις κονσόλες της Nintendo, όμως περιπτώσεις όπως αυτή του dock της Nyko για το Nintendo Switch, δημιουργούν έντονους προβληματισμούς, ως προς την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου. Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την κυκλοφορία του update 5.0 για το Switch όλο και περισσότεροι κάτοχοι του dock της Nyko έκαναν παράπονα ότι η κονσόλα δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε. Μάλιστα το πρόβλημα επεκτάθηκε και σε αντίστοιχα docks των FastSnail και Insignia.

Από πλευράς της, η Nyko έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και υποστηρίζει ότι οφείλεται στον τρόπο που η υβριδική κονσόλα διαχειρίζεται την έξοδο ρεύματος προς την τηλεόραση όταν χρησιμοποιείται το dock.  To πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που ορισμένες κονσόλες έπαψαν να λειτουργούν τελείως, δίχως να υπάρχει ελπίδα επισκευής τους. Αυτό είχε ως συνέπεια την πρώτη μήνυση εναντίον της Nyko που κατατέθησε στις Η.Π.Α. από έναν κάτοχο Switch που ονομάζεται Michael Skiathitis. Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι τα Portable Docking Kits της Nyko για το Nintendo Switch, έχουν την τάση να προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις συσκευές που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν, προσθέτωντας ότι η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έκανε όλα όσα έπρεπε για να αποκαλύψει το πρόβλημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*