Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή για το OnePlus 9 που έρχεται με Sony IMX766 ultrawide camera (εικόνες)

*
Το ένατο κεφάλαιο της ομώνυμης και εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς κινητών τηλεφώνων της OnePlus, OnePlus 9, πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα, ως είθισται, σε ψηφιακή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 23 Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Πρόσφατη σωρεία όμως διαρροών ήρθαν για να “κλέψουν” έως και την τελευταία ρανίδα έκπληξης που ενδεχομένως να διαφύλαττε επί σκηνής η ομιλία του συνιδρυτή και CEO της ίδιας, Pete Lau.

Η εταιρία φαίνεται να κατεβαίνει φέτος με τρία μοντέλα, τα OnePlus 9, OnePlus 9 Prο και OnePlus 9E. Στα των χαρακτηριστικών αυτών, αναφορές του Geekbench αποκαλύπτουν διαρρυθμίσεις που φτάνουν έως και τα 12GB RAM (για τις 9 και 9 Pro εκδόσεις) με τον Snapdragon 888 της Qualcomm να βρυχάται κάτω από το καπό τους. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως η high-end πρόταση — τουλάχιστον — θα εξοπλίζεται με των 48MP υπερ-ευρυγώνιο αισθητήρα της SONY, IMX766, ενώ χρέη κύριου φακού τελεί ο ολόφρεσκος IMX789, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στην OnePlus. Τα δύο μοντέλα θα είναι σε θέση να καταγράψουν βίντεο ανάλυσης 4K στα 120fps ενώ μέσω της λειτουργίας Hasselblad Pro, το OnePlus 9 Pro θα απαθανατίζει εικόνες τύπου RAW στα 12bit. Φωτογραφίζοντας δηλαδή όγκο χρωμάτων που αγγίζει τις 68,7 δισεκατομμύρια αποχρώσεις, ή αλλιώς, 64 φορές περισσότερα χρώματα από τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα με αισθητήρα 10-bit.




Την επαλήθευση περί καμερών επισφράγισε ο Pete με δημοσίευση του στο Twitter, παρουσιάζοντας τις χαοτικές διαφορές απόδοσης ενός συμβατικού φακού ultrawide σε σύγκριση με το τι μπορεί να καταφέρει το OnePlus 9 Pro. Όπως σημείωσε, η χρήση ενός freeform τύπου φακού μειώνει την παραμόρφωση στο μόλις ένα τοις εκατό, από το περίπου είκοσι τοις εκατό που παρουσιάζουν οι υπόλοιποι υπερ-ευρυγώνιοι της αγοράς.

Στα της εμφάνισης, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν λεπτομερέστατα renders που μεταξύ άλλων μαρτυρούν την τριπλή συστοιχία καμερών σε συνεργασία με τη Hasselblad και τις τρεις χρωματικές επιλογές για το OnePlus 9 (Blue, Purple και Black), καθώς και την τετραπλή συστοιχία καμερών από την ίδια, τη 2.5D οθόνη και τις τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές για το OnePlus 9 Pro (White, Navy Green και Black).



Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Enternity.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*