Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή πληροφοριών και videos για τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro

*
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη των Huawei P30 και Huawei P30 Pro και οι διαρροές φωτογραφιών και videos συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η κινεζική εταιρεία ανέβασε στην ολλανδική της ιστοσελίδα όλο το σχετικό διαφημιστικό υλικό για τις δύο συσκευές, οι οποίες ωστόσο δεν μας έκαναν σοφότερους. Η εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων είναι αυτή που είχαμε δει εδώ και καιρό, ενώ το Huawei P30 Pro ξεχωρίζει κυρίως για το τετραπλό camera setup στο πίσω μέρος (με κεντρικό αισθητήρα 40MP με διάφραγμα f/1.6, έναν ultra-wide αισθητήρα 20MP με διάφραγμα f/2.2, periscope camera 8MP με διάφραγμα f/3.4 και αισθητήρα ToF. Στα των τεχνικών χαρακτηριστικών του, η πιο ισχυρή από τις συσκευές θα έχει οθόνη 6,47 ιντσών, ανάλυση 2340x1080 pixels τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή Kirin 980, 8GB RAM, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, μπαταρία 4200mAh, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και EMIU 9 πάνω σε Android 9.0 Pie.



Από αυτά που μάθαμε επίσης είναι πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 8 Απριλίου και όσοι προχωρήσουν σε μια προαγορά του Huawei P30 θα αποκτήσουν δωρεάν ένα Sonos One Speaker. Αντίστοιχα, στο Huawei P30 Pro, το δώρο θα είναι ένα Sonos One Speaker και μια ασύρματη βάση φόρτισης. Ταυτόχρονα, νέες πληροφορίες έρχονται για τις τιμές από κατάστημα στην Νορβηγία. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το Huawei P30 θα πωλείται έναντι €720. Το Huawei P30 Pro με 128GB αποθηκευτικό χώρο θα έχει τιμή λιανικής κοντά στα €930, ενώ μια έκδοση με 256GB θα προσφέρεται έναντι €1030. Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα, όπου το Enternity θα δώσει το "παρών" στην εκδήλωση της Huawei με τον Δημήτρη Καρέτσο και τον Παύλο Παπαπαύλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*