Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώθηκαν οι προβλέψεις της Sony για την παραγωγή του PS5, λόγω των ελλείψεων ημιαγωγών

*
Φαίνεται πως το πρόβλημα διαθεσιμότητας του PS5 δεν θα λυθεί σύντομα, αφού νέο ρεπορτάζ του Bloomberg φέρνει στη δημοσιότητα επανεκτίμηση της κατάστασης από πλευράς Sony. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ενώ αναμενόταν να παραχθούν 16 εκ. κονσόλες από τον Απρίλιο του 2021 έως και τον Μάρτιο του 2022 (στο τρέχων οικονομικό έτος, δηλαδή), ο αριθμός αυτός έπεσε στα 15 εκ. Η εκτίμηση αυτή έγινε από τους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι είχαν προβλέψει πωλήσεις 14.8 εκ. συστημάτων PS5 μέχρι το τέλος του Μαρτίου που μας έρχεται. Φαίνεται πως και αυτός ο στόχος θα αλλάξει και όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ το πρόβλημα έχει να κάνει τόσο με τα logistics, όσο και με την προμήθεια των εσωτερικών parts, στο πλαίσιο της έλλειψης ημιαγωγών που παρουσιάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά. Κάτι τέτοιο μαρτυρά πως θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη η εύρεση ενός PS5 για όσους το ψάχνουν και ευελπιστούμε αυτό να μην τραβήξει πιο πίσω αναμενόμενες κυκλοφορίες που έχουν ανακοινωθεί για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*