Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μελέτη της Gartner δείχνει κι άλλη πτώση στις πωλήσεις smartphones

*
Σύμφωνα με νέα αναφορά μελέτης της Gartner, οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphones σημείωσαν πτώση στο χρονικό διάστημα που ξεκίνησε τον Απρίλιο του έτους μας και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο που ακολούθησε.

Σε αυτό το διάστημα πωλήθηκαν 368 εκατομμύρια συσκευές, 1.7% λιγότερο δηλαδή από την ίδια περίοδο του 2018. Η Samsung διατήρησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις με το 20.4% των smartphones που πουλήθηκαν να είναι δικά της, η Huawei βρέθηκε στη δεύτερη θέση με το 15.8% και η Apple στην τρίτη με το 10.5%. Οι πρώτοι 5 της λίστας ολοκληρώνονται με την Xiaomi και την Oppo με 9% και 7.6% αντίστοιχα.


Η Samsung είδε αύξηση στις δικές της πωλήσεις (75 εκατομμύρια στο σύνολο), κυρίως χάρη στην ανανεωμένη σειρά Galaxy A, ενώ η Apple πούλησε 38.5% iPhones σε αντίθεση με τα 44.7 εκατομμύρια που πούλησε το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*