Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια, η Apple ανακοίνωσε νέο iPod touch με A10 chipset

*
H Apple ανανέωσε μετά από σχεδόν 4 χρόνια τη σειρά iPod touch με ένα νέο μοντέλο που έρχεται με A10 Fusion chipset και επιλογή για ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η συσκευή «φοράει» το βασικό hardware του iPhone 7, επιτρέπει τις Group FaceTime κλήσεις έως και μεταξύ 32 ατόμων, ενώ χρησιμοποιεί και χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας.

Πέραν των παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο iPod touch σε εκδόσεις με 32GB, 128GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Άρα, η συσκευή έχει και πάλι οθόνη LCD 4 ιντσών με ανάλυση 1136x640, πίσω κάμερα 8MP, μπροστινή κάμερα 1.2MP, μονό ηχείο και κλασική υποδοχή ακουστικών 3,5mm.




Η τιμή του νέου iPod touch ξεκινάει από τα 199 δολάρια για το μοντέλο των 32GB, πάει στα 299 δολάρια για το μοντέλο των 128GB και φτάνει στα 399 δολάρια για αυτό των 256GB.

Μπορείτε να το βρείτε σε έξι χρώματα, μέσα στα οποία είναι και το κόκκινο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*