Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταπωλητής αναφέρει ότι πούλησε 130.000 κονσόλες PS5 στις ΗΠΑ

*
Το StockX αποκάλυψε ότι έχουν μεταπουληθεί μέσω της ιστοσελίδας του πάνω από 130.000 κονσόλες PlayStation 5 μέχρι σήμερα. Εκτιμάται ότι τα 83.000 συστήματα που πουλήθηκαν αφορούσαν το μοντέλο με το Blu-ray ενώ το "ψηφιακό" μοντέλο πούλησε κάπου στα 55.000 συστήματα. Το σημαντικότερο είναι ότι κατά την περίοδο του λανσαρίσματος, τον Νοέμβριο δηλαδή του 2020, εκτιμάται ότι πουλήθηκαν κοντά στα 60.000 συστήματα. Μπορεί ο αριθμός να μη φαίνεται και τόσο σημαντικός, αλλά εκπροσωπεί το 2% περίπου των παγκόσμιων πωλήσεων της κονσόλα, αφορά μόλις μία χώρα καθώς και ένα site μεταπώλησης.

Για όσους δε γνωρίζουν το StockX, πρόκειται για ένα διαδικτυακό κατάστημα με έδρα τις ΗΠΑ, μέσω του οποίου μπορούν να διακινούν προϊόντα διάφοροι πωλητές, αλλά επιβεβαιωμένοι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*