Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Μηνύστε μας" λέει στη Sony εταιρεία που εμπορεύεται custom faceplates για το PS5

*
Η Dbrand εδρεύει στον Καναδά εμπορεύεται custom faceplates για το PlayStation 5 και κρατάει σκληρή στάση ενάντια σε μια πιθανή προσπάθεια της Sony να θέσει εμπόδια στην πώληση των προϊόντων της.

"Με την κυκλοφορία των Darkplates, το αδιανόητο έγινε πραγματικότητα. Διορθώσαμε τον απίστευτα κακό σχεδιασμό της Sony", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Dbrand. Επιπλέον, η εταιρεία θεωρεί πως αυτό που κάνει είναι απόλυτα νόμιμο και ανεβάζει τους τόνους λέγοντας "Προχωρήστε, μηνύστε μας", σε μια αναφορά που προφανώς απευθύνεται προς τη Sony.


Τα faceplates της Dbrand είναι διαθέσιμα προς παραγγελία, με τιμή που ξεκινάει από $49, δίχως να υπολογίζονται τα μεταφορικά. Σε αυτό το σημείο, θυμίζουμε την περίπτωση του PlateStation5.com που αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του και να αφαιρέσει όλες τις εικόνες που είχαν σχέση με το PS5, όταν η Sony απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τελικά, η εταιρεία ακύρωσε όλες τις προπαραγγελίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • platonxii
    • Και πολύ καλά τα λένε. Η D-brand και η κάθε D-brand. Είναι σαν η VW να προβαίνει σε μήνυση εναντίον εταιρείας που εμπορεύεται διαφορετικούς προφυλακτήρες για το Golf. Δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

    • paulgouv
    • Έχει γεμίσει ο κόσμος clout chasers...
      Πουλάει το Ps5 και σπεύδουν οι "καινοτόμοι" να καρπωθούν hype...
      Αντε και Ελληνική "εταιρεία" σύντομα,να τρέξουν κοροϊδα gamers να πληρώσουν 50ευρα για πλαστικούρες με ποιότητα απ'τα Jumbo...
      Μήνυση δν ξέρω αν θα φάνε για παράνομη αναφορά του trademark αλλά σίγουρα η απόφαση τους να "κράξουν" το προϊον που αντιγράφουν (Sony's monumental achievement in bad design) τους κανει να φαίνονται πιο amateurs και απο αυτούς που πουλάνε παπούτσια Abibas ή Mike :p

*