Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια μέρα νωρίτερα θα ολοκληρωθεί η CES 2022 λόγω COVID-19

*
Μπορεί οι πολλές ακυρώσεις εταιρειών την τελευταία στιγμή λόγω COVID-19 και μετάλλαξης όμικρον να πλήγωσαν την CES 2022, ωστόσο η έκθεση πραγματοποιείται κανονικά και ήδη οι παρουσιάσεις ξεκίνησαν. Οι διοργανωτές πάντως ανακοίνωσαν πως το πρώτο αυτό τεχνολογικό mega event στην εποχή του κορονοϊού θα ολοκληρωθεί μια μέρα νωρίτερα και αντί για τις 8 Ιανουαρίου, θα κλείσει τις πόρτες του στις 7 του μήνα. Στις 3 και 4 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες όλες οι συνεντεύξεις Τύπου και οι παρουσιάσεις για τα ΜΜΕ, ενώ από τις 5 έως και τις 7 του μήνα θα ανοίξει ο εκθεσιακός χώρος. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι τα κλασικά, καθώς οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, να φορούν μάσκα και να έχουν κάνει rapid test τις τελευταίες 24 ώρες. Για όσους χρειάζονται και PCR πριν επιστρέψουν στις πατρίδες τους, θα υπάρχει ειδικός χώρος στο event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*