Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρές αλλαγές στην εμφάνιση του Sony Xperia 1 IV αποκαλύπτει νέα διαρροή εικόνων του

*
Φαίνεται πως το Sony Xperia 1 IV θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως πληροφορίες για το καινούργιο smartphone της ιαπωνικής εταιρείας. Μια νέα διαρροή αποκαλύπτει την εμφάνιση της συσκευής, η οποία φέρει ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Sony Xperia 1 III. Όπως βλέπουμε θα διαθέτει οθόνη OLED 6,5 ιντσών, υποδοχή ακουστικών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, ηχεία σε bezels στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής. Λέγεται πως κάθε μια από τις κάμερες θα διαθέτει αισθητήρες 12MP, με έναν από αυτούς να είναι τηλεσκοπικός.



Σύμφωνα με τον Zackbucks του Weibo, το Xperia 1 IV θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, χωρητικότητα 256GB ή 512GB και έως και 16GB μνήμης RAM. Φήμες λένε πως η μπαταρία του θα είναι μεταξύ 4,500mAh και 5,000mAh και πως θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 45W.

Λέγεται ακόμα πως το Xperia 1 IV θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάιο. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*