Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρές βελτιώσεις ακόμη και στις επιδόσεις του PS5 καταγράφονται με το νέο firmware update

*
Το νεότερο PS5 firmware update φαίνεται πως βελτιώνει ελάχιστα ακόμη και τις επιδόσεις του PS5 σε συγκεκριμένες συνθήκες και παιχνίδια. Κάτι τέτοιο καταγράφηκε από το Digital Foundry σε αναλυτική μελέτη που έγινε στην κονσόλα, μετά και την τελευταία ενημέρωση συστήματος. Συγκεκριμένα, σημειώνεται από τον Richard Leadbetter πως «υπό συγκεκριμένες συνθήκες, το PS5 προσέφερε ακόμη πιο υψηλές επιδόσεις και τα παιχνίδια έτρεχαν πιο γρήγορα σε επίπεδο του 3%». Ειδικά αναφέρθηκαν αλλαγές στο ray tracing των Devil May Cry 5 Special Edition και Control, οπότε προς το παρόν δεν μιλάμε για κάτι γενικευμένο. Μένει να δούμε τι άλλο θα αποκαλυφθεί για τη νεότερη ενημέρωση στο επόμενο διάστημα και αν όντως η Sony έχει ακόμη να δώσει στις επιδόσεις του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*