Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μοδάτο θα είναι το επόμενο fitness tracker της Fitbit

*
Πολύ πιθανό η Fitbit να ετοιμάζεται να ανακοινώσει το επόμενο fitness tracker της, εφόσoν όμως είναι αληθινές οι εικόνες που δημοσίευσε το WinFuture. Λέγεται ότι η νέα συσκευή θα ονομάζεται Luxe και θα έχει πιο μοδάτο σχεδιασμό σε σχέση με το Fitbit Inspire 2. Η μεγάλη αλλαγή θα έχει να κάνει με το υλικό κατασκευής του, καθώς η εταιρεία επέλεξε stainless steel και θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις silver, gold και black finishes. Θα έχει έγχρωμη οθόνη OLED, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για τα χαρακτηριστικά της.

Το Luxe θα παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα του ύπνου και γενικώς θα παρακολουθεί τις ίδιες δραστηριότητες με τα υπόλοιπα fitness trackers thw Fitbit. Δυστυχώς, μάλλον δεν θα είναι εφοδιασμένο με GPS radio, οπότε θα πρέπει να κουβαλάτε το smartphone σας, αν θέλετε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή σας θέση και την απόσταση που έχετε διανύσει. Ακόμα θα υπάρχουν πολλές επιλογές χρωματισμών για το λουράκι. Τέλος, αν το όνομα Fitbit, δεν λέει κάτι σε ορισμένους, αρκεί να αναφέρουμε ότι ανήκει στη Google.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*