Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπαταρία για χειριστήρια Xbox τα κρατά ενεργά ακόμα και κατά την αντικατάστασή της

*
Η Otterbox, εταιρεία γνωστή για τις προστατευτικές θήκες της, αποκάλυψε τις καινούργιες μπαταρίες της για τα χειριστήρια Xbox. Χάρη στη χρήση ενός ειδικού μετασχηματιστή που αντικαθιστά τις μπαταρίες AA, τα controllers των Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One δέχονται τις νέες μπαταρίες της Otterbox που δίνουν στο χρήστη 30 δευτερόλεπτα για να τις αντικαταστήσει μόλις τελειώσουν, προτού απενεργοποιηθεί το χειριστήριό του. Οι μπαταρίες φορτίζουν εξωτερικά με δική τους βάση, ή μέσω καλωδίου που συνδέεται με το χειριστήριο. Ο μετασχηματιστής θα προειδοποιεί για την υπολειπόμενη ενέργεια της μπαταρίας του ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

Power Swap Controller Batteries in gamepad


Το πακέτο αγοράς των Power Swap Controller Batteries θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς μετασχηματιστές που αντιστοιχούν στα χειριστήρια τόσο των Xbox Series X και Xbox Series S, όσο και του Xbox One. Μαζί θα περιέχονται και δύο μπαταρίες. Διαθέσιμο για αγορά θα είναι από τις 15 Ιουνίου μέσα από την ιστοσελίδα της Otterbox και από το Amazon με τιμή 60$.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*