Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα, πανίσχυρα επαγγελματικά ThinkPad από Lenovo

Η Lenovo παρουσίασε τα ThinkPad P50 και ThinkPad P70 στις 15,6” και 17” αντίστοιχα. Πρόκειται για τα πρώτα laptops με επεξεργαστές Xeon της Intel και δυνατότητα να εξοπλιστούν ακόμη και με 64GB RAM, ενώ έρχονται με δύο υποδοχές USB Type C που υποστηρίζουν USB 3.1 αλλά και Thunderbolt 3. Είναι προφανές ότι πρόκειται για βαριά συστήματα (πάνω από 2,5 και 3 αντίστοιχα). Μπορούν να εξοπλιστούν με 1TB SSD, οθόνες αφής ή/και 4K και οι τιμές τους ξεκινούν από $1600 και $2000. Και μιας και μιλάμε για καθαρά επαγγελματικά μηχανήματα, η Lenovo προσφέρει ακόμη και την επιλογή προσθήκης DVD-RW drive. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επιλογές και ως προς το λειτουργικό, αφού μπορούν να διαλέξουν μεταξύ Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 αλλά και Ubuntu.

Έτσι. Για να θυμόμαστε τα παλιά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*