Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Action Cam HDR-AS20 από τη Sony

H Sony ανακοίνωσε την Action Cam HDR-AS20, η οποία και έρχεται με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar και ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο για καθαρό και ζωντανό ήχο, καθώς και βίντεο POV. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνονται επίσης και ο αισθητήρας Exmor R CMOS, που συλλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες Full HD 50p, το PlayMemories Home, τη λειτουργία Video Merge για διασκέδαση στο σπίτι, ενώ οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν (προαιρετικά) το αξεσουάρ-τηλεχειριστήριο, που φοριέται (Live-View Remote) για προβολή και έλεγχο έως πέντε βιντεοκαμερών.



Επιπλέον, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προκάτοχό της εν λόγω κάμερας, χαρίζοντας στον χρήστη αδιάλειπτες λήψεις βίντεο για 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi (150 λεπτά με απενεργοποιημένο το Wi-Fi). Τέλος, η Action Cam AS20 αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων από τις αρχές Ιουλίου του 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*