Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Huawei Band 6 και Watch Fit Elegant Edition

*
Δύο νέα μέλη απέκτησε η οικογένεια wearables της Huawei. Ο λόγος για τα HUAWEI Band 6 και HUAWEI Watch FIT Elegant Edition, τα οποία κυκλοφορούν από 17 Μαΐου στην ελληνική αγορά και μάλιστα έως και 30 Μαΐου -και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- διατίθενται με δώρο την τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation.
  
HUAWEI Band 6
Το νέο HUAWEI Band 6 είναι αισθητά βελτιωμένο σχεδιαστικά και διαθέτει ενισχυμένη μπαταρία και πιο προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και άθλησης. Είναι το πρώτο smart band της Huawei με AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών και 64% αναλογία οθόνης/συσκευής. Επιπλέον, όπως όλα τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei, διαθέτει μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες. Ζυγίζει μόνο 18 γραμμάρια, ενώ παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του χρήστη όλο το 24ωρο. Το HUAWEI Band 6 δεν είναι μόνο το πρώτο smart band της Huawei που υποστηρίζει All-Day SpO2 (μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα), αλλά διαθέτει επίσης ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα ύπνου, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Όσο για την παρακολούθηση της φυσικής άσκησης, το HUAWEI Band 6 υποστηρίζει 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης και ανάλυση επιστημονικών δεδομένων, βοηθώντας τους χρήστες να γυμνάζονται καλύτερα. To HUAWEI Band 6 διατίθεται (σε τρία χρώματα:: Black, Orange Pink) στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 17 έως και 30 Μαΐου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο μία τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation.



HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition
Νέα προσθήκη στη HUAWEI WATCH FIT Series, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition έρχεται σε δύο χρώματα, έχει γυάλινη επιφάνεια και λουράκι από φθορο-ελαστομερές. Με βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, το νέο HUAWEI WATCH FIT προσφέρει all-day SpO2, καταγράφει δηλαδή διαρκώς το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την πρόσοψη του smartwatch τους με ένα απλό tap, προκειμένου να ελέγξουν τον καιρό ή τις φάσεις της σελήνης. Η Active Edition του HUAWEI WATCH FIT διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Mint Green, Sakura Pink, Cantaloupe Orange και Graphite Black. Το νέο HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition εγκαινιάζει άλλα δύο χρώματα: Frosty White και Midnight Black, για πιο μίνιμαλ εμφανίσεις. Τα διαχρονικά αυτά χρώματα δημιουργούν ένα απλό αλλά premium look and feel, αναδεικνύοντας το προσωπικό στυλ του χρήστη. Όσον αφορά τα υλικά, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition συνδυάζει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με γυάλινη επιφάνεια. Το μαλακό λουράκι του από φθορο-ελαστομερές έχει εργονομικό σχεδιασμό για να έχει άνετη εφαρμογή όλη μέρα και να είναι πιο ανθεκτικό. Χάρη στην κατασκευή του, το HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition είναι ελαφρύ και άνετο για να μπορεί κανείς να το φορά όλη την ημέρα. Η σειρά HUAWEI WATCH FIT (Active Edition και Elegant Edition) προσφέρει τώρα συνεχή παρακολούθηση SpO2 όλη την ημέρα, διατηρώντας τους χρήστες ενήμερους για την υγεία τους και ειδοποιώντας τους όταν το επίπεδο SpO2 τους είναι πολύ χαμηλό.



Εκτός από τους 96 τύπους προπόνησης, έχουν αναπτυχθεί 12 προγράμματα γυμναστικής για όλες τις τυπικές ανάγκες του χρήστη, όπως η καύση λίπους, η γράμμωση και η ανακούφιση από την ένταση στους ώμους και το λαιμό. Αυτά τα προγράμματα δεν έχουν χρονικούς ή τοπικούς περιορισμούς. Οι χρήστες μπορούν απλώς να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα στο σπίτι ή στο γραφείο, στη φιλοσοφία ότι το να κάνει κανείς γυμναστική είναι όσο γρήγορο και απλό όσο το να βάλει να πιει ένα φλιτζάνι καφέ. Πέραν των 12 προγραμμάτων φυσικής άσκησης σε εσωτερικό χώρο, το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει επίσης 13 ενσωματωμένα προγράμματα για τρέξιμο για όλα τα επίπεδα. Ενώ τρέχετε, το smartwatch δίνει οδηγίες και αναλύει τον αριθμό βημάτων του χρήστη με τη βοήθεια ενσωματωμένου GPS και πολλαπλών αισθητήρων. Η έξυπνη τεχνολογία της Huawei παρέχει στους χρήστες καθοδήγηση και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να αποφύγουν την πιθανότητα τραυματισμού



To HUAWEI WATCH FIT Elegant Edition διατίθεται (σε δύο χρώματα: White, Black) στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 17 έως και 30 Μαΐου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο μία τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*