Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα PC cases απο την Cooler Master

*
Η Cooler Master αποκάλυψε το νέο MasterCase H500P Mesh White, ιδανικό για συστήματα που δουλεύουν στο απόλυτο όριο μιας και προσφέρει συνεχή ροή αέρα. Πίσω από την σίτα της πρόσοψης του H500P, βρίσκονται οι δύο προεγκατεστημένοι 200mm RGB ανεμιστήρες που τροφοδοτούν με αέρα το εσωτερικό. Ο χώρος και η διάταξη στο εσωτερικό, διασφαλίζουν ευκολία συναρμολόγησης και υποδειγματική τακτοποίηση καλωδίων. Με μια πιο προσεκτική ματιά, η σίτα της πρόσοψης δεν είναι απλά ένα μεταλλικό πλέγμα. Υπάρχει και ένα δεύτερο στρώμα από μία πιο λεπτή σίτα που λειτουργεί σαν φίλτρο σκόνης. Ένα PSU shroud, ένα CPU cut out cover και επιπλέον cable covers πηγαίνουν το cable management στο επόμενο επίπεδο. Δύο επιπλέον PCI slots στο πίσω μέρος παρέχουν την δυνατότητα για κάθετη εγκατάσταση της κάρτας γραφικών. Το MasterCase H500P Mesh White μπορεί να φιλοξενήσει ψύκτρες μέχρι και 360mm στο επάνω και εμπρός μέρος. Ο ενσωματωμένος RGB controller μπορεί να συνδεθεί στον διακόπτη reset και να ελέγχει τους δύο 200mm RGB ανεμιστήρες. Επιπλέον, ένα RGB Connector Splitter και 4 pin male to male adapters περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Το MasterCase H500P Mesh White θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής €199,90.



Σειρά παίρνουν δύο cases της σειράς MasterBox Q300. Με έμφαση στο μέγεθος, τις δυνατότητες, την εύκολη μεταφορά και το modularity, δύο νέα cases προστίθενται στις επιλογές των καταναλωτών. Παρά την συμβατότητα με mATX μητρικές, τα MasterBox Q300P και Q300L υποστηρίζουν full-sized ATX τροφοδοτικό καθώς και μέχρι και 240mm συσκευές υδρόψυξης στο εμπρός μέρος. Τα Q300P και Q300L αποτελούν μια ιδανική πλατφόρμα για μικρά και φορητά gaming συστήματα, που πληρούν όμως όλες τις προδιαγραφές για πολύωρο και απαιτητικό gaming. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς Q300 είναι το I/O panel που μπορεί να εγκατασταθεί σε συνολικά έξι διαφορετικές θέσεις, με επιλογές για το εμπρός, πάνω και κάτω μέρος και των δύο πλευρών. Αυτό επιτρέπει στην Q300 σειρά να μπορεί να τοποθετηθεί με πλήρη λειτουργικότητα ακόμα και σε μικρότερα από τα συνήθη σημεία του σπιτιού ή του γραφείου. Πίσω από την μητρική, 28mm χώρου βρίσκονται στην διάθεσή των χρηστών για την καλύτερη οργάνωση των καλωδίων. Η εισαγωγική επιλογή, χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερης αισθητικής φίλτρα σκόνης στο επάνω και εμπρός panel. Η συγκράτησή τους γίνεται μαγνητικά. Έτσι, μπορούν να αφαιρεθούν με απλό τρόπο για ευκολότερο καθάρισμα. Επιπλέον, το case μπορεί να εγκατασταθεί οριζόντια ή κάθετα.



Η προσθήκη των τεσσάρων λαβών καθιστά το Q300P χαρακτηριστικά εύκολο στην μεταφορά και έτσι, ιδανικό για LAN συνθέσεις. Η DarkMirror πρόσοψη και το επάνω panel χαρίζουν ένα ιδιαίτερο τόνο στην όλη παρουσία. Οι δύο προεγκατεστημένοι 120mm RGB ανεμιστήρες μπροστά και ο φωτισμός στο επάνω μέρος κυριαρχούν στην εικόνα του Q300P. Ένας RGB controller με δυνατότητα σύνδεσης στον διακόπτη reset του case περιέχεται στη συσκευασία, για την περίπτωση που η μητρική σου δεν διαθέτει RGB δυνατότητες. Με αρχή αυτά τα δύο cases, όλες οι μελλοντικές προσθήκες της σειράς Q300 θα είναι συμβατές μεταξύ τους, επιτρέποντας έτσι να εξελίξεις το mATX σύστημά σου. Τα MasterBox Q300L & MasterBox Q300P είναι άμεσα διαθέσιμα με προτεινόμενες τιμές λιανικής €49,90€ & €89,90.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*