Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα USB sticks χωρητικότητας 256GB από την SanDisk

*
Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress η SanDisk ανακοίνωσε την αύξηση της χωρητικότητας τόσο για το iXpand Flash Drive, όσο και για το Connect Wireless Stick στα 256GB. To iXpand θα περιλαμβάνει υποδοχή Lighting και USB 3.0 για τη μεταφορά δεδομένων από συσκευές iOS, Mac, PC, με την τιμή των 256GB να είναι στα 197,50 δολάρια, ενώ επίσης είναι διαθέσιμο ήδη στα 16GB, 32GB, 64GB και 128GB.



Από την άλλη, το Connect Wireless Stick θα συνοδεύει την αντίστοιχη εφαρμογή της εταιρείας για συσκευές iOS που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream μουσική και ταινίες, μέσω του stick. H εφαρμογή επίσης “streamάρει” περιεχόμενο μέσω του AirPlay σε Apple TV. H νέα έκδοση των 256GB θα διατίθεται στην τιμή των 279,99 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*