Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα gaming προϊόντα από την HyperX

*
Ιανουάριος και αγορά περιφερειακών σημαίνει συνήθως ένα πράγμα: ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show. Με την ευκαιρία του CES 2017, η HyperX ανακοίνωσε μια σειρά νέων gaming προϊόντων που έρχονται να προστεθούν σε μια ευρεία γκάμα. Η εταιρεία αποκάλυψε τρία νέα μηχανικά πληκτρολόγια, ένα νέο headset και το πρώτο της gaming mouse, προϊόντα που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στην αγορά από τον τρέχοντα μήνα. Αρχικά, όσον αφορά στα πληκτρολόγια, η HyperX κυκλοφόρησε πέρσι τα πρώτα της μηχανικά πληκτρολόγια στη σειρά Alloy FPS, τα οποία και φέτος εμπλουτίζει με περισσότερα χρώματα, ενώ ανακοίνωσε και το Alloy RGB, το οποίο προσφέρει και εξτρά media keys και προφίλ για διάφορους χρωματισμούς.


To HyperX Pulsefire Mouse καταφθάνει τον Απρίλιο σε μια τιμή κοντά στα 50 δολάρια και περιλαμβάνει οπτικό αισθητήρα με τέσσερις ρυθμίσεις DPI (400, 800, 1600 και 3200), αλλά και ενδείξεις LED.

Τέλος, η HyperX κυκλοφορεί το πρώτο της gaming headset τον Μάρτιο σε τιμή που θα φτάνει τα 150 δολάρια και θα έχει την ονομασία Cloud Revolver S. Το προϊόν προσφέρει Dolby 7.1 Surround ήχο, τρία pre-set equalizer settings, ξεχωριστά πλήκτρα για τη ρύθμιση έντασης ήχου και μικροφώνου και σχετικά LED ενδείξεων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*