Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα έκδοση του PS5 Digital Edition εμφανίστηκε σε εγχειρίδιο οδηγιών της Sony

*
Λεπτομέρειες για μία νέα έκδοση του PS5 Digital Edition έκαναν την εμφάνισή τους σε επίσημο ιαπωνικό εγχειρίδιο οδηγιών. Πρόκειται για το μοντέλο CFI-1100B με βάρος 3,6kg, δηλαδή είναι 300g πιο ελαφρύ σε σχέση με αυτό που υπάρχει ήδη στην αγορά, δηλαδή το CFI-1000B.

Το ανανεωμένο hardware φαίνεται ότι διαθέτει και διαφορετική βίδα για την σταθεροποίηση της βάσης του, όπως φαίνεται και σε εικόνες που παρατίθενται στη συνέχεια. Το εν λόγω μοντέλο υπάρχει ήδη σε ιστοσελίδες ιαπωνικών καταστημάτων και αναμένεται να βγει στην αγορά το προσεχές διάστημα.


Πληροφορίες για το νέο hardware είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάιο, όταν η Sony κατοχύρωσε μια νέα συσκευή ασύρματης επικοινωνίας, που σύμφωνα με αναφορές σχετιζόταν με το επερχόμενο revision.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καλά νέα.
      Απλά, προσωπικά πιστεύω καλό είναι να κυκλοφορήσει και καμία κονσόλα με κανένα game εκτός του Ratchet and Clank:Rift Apart Και σε μια φυσιολογική τιμή.

      • deathwalker
      • Αυτό σχετικά με την τιμή που λες μακάρι να γίνει αλλά λίγο δύσκολο. Και αυτό γιατί η πολιτική - λογική της $ony είναι... Θες αποκλείστηκοτητα? Πλήρωνε! Βασικά είχε βγει κάποιος από την Sony και το είχε πει. Εκεί θεωρώ ότι υστερεί αρκετά έναντι του ανταγωνισμού βλέπε Gamepass Day 1 παιχνίδια και αποκλειστικοτητες.

    • deathwalker
    • Αλήθεια τώρα παίρνεις σαν γνώμονα το τι παίζεις εσύ? Και εγώ αυτά που ανέφερες όλα αδιάφορα μου είναι. Στην μια πλευρά έχεις 300 + παιχνίδια να παίξεις και από την άλλη τι? Το outriders ας πούμε στην μια έπρεπε να τα σκάσεις και στην άλλη Day 1 στο pass. To medium day 1 στο gamepass ενώ στην άλλη πλευρά τα σκας μετά από καιρό! Αλλά μην παίρνεις σαν γνώμονα το τι παίζεις εσύ μπορώ να σου πω έναν σκασμό παιχνίδια. Και ναι για εμένα ειναι η χαρά του gamer to gamepass όπως και για πόλους άλλους. Και από την άλλη τα λες και μόνος σου προσφορές και μετά από τους πρώτους μήνες εγώ μίλησα για αποκλείστηκοτητες και day one. Και φυσικά δεν το κάνει για hot τίτλους όπως λες γιατί πολύ απλά δεν το έχει ανάγκη το βάζει στο gamepass και με 13 ευρώ τον μήνα παίζεις ότι θες ακόμη και hot τίτλους....! Μην λέμε ότι θέλουμε...!

*