Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή για τα Samsung Galaxy S22 και S22+ φανερώνει στοιχεία για την εμφάνιση του smartphone

*
Πλησιάζει η ανακοίνωση των Samsung Galaxy S22, και όσο κοντεύουμε την ημερομηνία τόσο αυξάνονται οι διαρροές και οι φήμες. Μια νέα διαρροή από το Ice universe που αποτελεί έμπιστη πηγή, φαίνεται να αποκαλύπτει τον εμπρόσθιο σχεδιασμό του επερχόμενου smartphone.

Η διαρροή αφορά tempered glass protectors τα οποία φαίνεται να προορίζονται για τα Samsung Galaxy S22 και S22+. Από τις φωτογραφίες μπορούμε να καταλάβουμε πως τα τηλέφωνα της επόμενης γενιάς Galaxy, θα είναι λίγο πιο πλατιά και πιο κοντά από τα S21 και S21+. Οι γωνίες της οθόνης φαίνεται να είναι πιο στρογγυλοποιημένες και τα bezels πάρα πολύ λεπτά και διακριτικά.



Σύμφωνα με προηγούμενα leaks, όλα τα επερχόμενα μοντέλα της οικογένειας S22 θα έχουν μια μικρή selfie cam στη μέση της οθόνης. Η οθόνη θα είναι 6.1 ίντσες στο μικρότερο S22 και 6,6 ίντσες στο μεγαλύτερο S22+.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*