Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Tab S8

*
Το Samsung Galaxy Tab S8 θα αποκαλυφθεί στις 9 Φεβρουαρίου, όμως μια νέα διαρροή φανέρωσε την καινούργια σειρά tablets της εταιρείας λίγο νωρίτερα. Υπαίτιος της διαρροής είναι ο διάσημος tipster Evan Blass, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες των Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra μαζί με πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.



Το Galaxy Tab S8 Ultra έχει οθόνη 14,6 ιντσών (Super AMOLED, 120Hz) και μπαταρία 11,200mAh με φόρτιση στα 45W. Μέσα του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1. Μεταξύ των περιεχομένων του πακέτου αγοράς του θα είναι ένα S Pen και ένα καλώδιο USB-C.




Η οθόνη του Galaxy Tab S8+ είναι 12,4 ιντσών (επίσης Super AMOLED). Η μπαταρία του είναι λίγο μικρότερη επίσης (10,090mAh), όμως θα έχει υποστήριξη φόρτισης στα 45W.



Το Galaxy Tab S8 έχει τη μικρότερη οθόνη από τα τρία (11 ίντσες, LCD, 120Hz) και η μπαταρία του είναι στα 8,000mAh (ίδια φόρτιση – 45W).

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να επισημοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου, όταν και η Samsung θα παρουσιάσει για πρώτη (επίσημη) φορά τόσο τη σειρά Galaxy Tab S8, όσο και τη σειρά smartphones Galaxy S22. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*