Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή χαρακτηριστικών για τα Samsung Galaxy S10

*
Η ιστοσελίδα GSMArena δημοσιεύει τα τελικά όπως υποστηρίζει specs των Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e, τα οποία έλαβε μέσω email από πηγή που σχετίζεται άμεσα με το κανάλι πωλήσεων της κορεατικής εταιρείας. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μέσω διαρροών, η νέα 10MP f/1,9 selfie έχει τη δυνατότητα καταγραφής 4K video και dual-pixel AF, όμως πουθενά δεν αναφέρεται οπτική σταθεροποίηση. Επιπλέον με βάση τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, οι νέες super slow-mo δυνατότητες της οικογένειας Galaxy S10, θα υποστηρίζουν καταγραφή 0,4s-0,8s video, με διπλάσια διάρκεια από τους προκατόχους τους. Κατα βάση, τα specs είναι τα ίδια με τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων, όμως μια βασική διαφορά έχει να κάνει με την οθόνη του Galaxy S10+ που θα είναι 6,3'' και όχι 6,4''. Η τριάδα Galaxy S10 πρόκειται να αποκαλυφθεί σε περίπου μια εβδομάδα, οπότε και θα επισημοποιηθούν τα χαρακτηριστικά τους.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*