Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δωρεάν δυναμικά backgrounds για τους κατόχους Xbox Series X και Xbox Series S

*
Οι κάτοχοι Xbox Series X και Xbox Series S απόκτησαν πρόσβαση σε δύο νέα, δωρεάν, δυναμικά backgrounds. Πρόκειται για το Halo Infinite: Courage και το Wasteland 3: Cult of the Holy Detonation. Το πρώτο παρουσιάζει τον Master Chief στη διάρκεια μία μάχης, τη στιγμή που τον περιτριγυρίζουν laser beams. Το δεύτερο βασίζεται το Cult of the Holy Detonation DLC του Wasteland 3 και παρουσιάζει μία πυρηνική έκρηξη.



Τα νέα themes θα τα βρείτε στο Personalisation menu των Settings και στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε My Background -> Dynamic Backgrounds. Θα τα βρείτε στο τέλος της λίστας και υπάρχει η δυνατότητα preview για να έχετε πλήρη άποψη πριν τα επιλέξετε για τη διακόσμηση του home screen σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*