Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μοντέλα iPad και iPad mini ανακοίνωσε η Apple

*
H Apple ανακοίνωσε νέες εκδόσεις για το entry-level iPad 10,2'' και το iPad mini.

Το νέο, 10,2'' iPad θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή A13 Bionic και η Apple υπόσχεται αύξηση των επιδόσεων κατά 20% σε σχέση με το A12 Bionic. Η συσκευή θα συνεργάζεται με το πρώτης γενιάς Apple Pencil και θα ενσωματώνει τη λειτουργία TrueTone. Οι επιλογές για τον αποθηκευτικό χώρο θα ξεκινούν από τα 64GB. Αναβαθμισμένη θα είναι και η camera στο εμπρός μέρος, με ανάλυση 12MP και γωνία θέασης 120 μοιρών. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Space Gray και Silver, σε δύο μοντέλα. Ένα μόνο με Wi-Fi και ένα με θύρα SIM.




Αρκετά αναβαθμισμένο είναι και το νέο iPad mini που θα έρθει με οθόνη μεγέθους 8,3'', επίπεδες ακμές, καμπύλες στις γωνίες, ενώ το home button με το ενσωματωμένο Touch ID θα πρέπει να το ξεχάσετε, μιας και ο εν λόγω αισθητήρας έχει μεταφερθεί στο power button.Η τεχνολογία TrueTone θα είναι παρούσα και η φωτεινότητα της οθόνης θα φτάνει τα 500 nits. Για αναβάθμση της εμπειρίας αναπαραγωγής πολυμέσων, η Apple έχει προσθέσει στερεοφωνικά ηχεία.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο επεξεργαστής Α15 Bionic, με την Apple να τονίζει πως θα προσφέρει 40% μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ σε σχέση με το προηγούμενο iPad mini και αύξηση 80% στις επιδόσεις της GPU. H βασική κάμεσα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα ανάλυσης 12MP με True Tone. H selfie camera έχει την ίδια ανάλυση και υπερευρυγώνιο φακό.

Apple upgrades the standard iPad, the iPad mini gets a bigger revamp

Θα είναι συμβατό με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς και η Lightning port έχει αντικατασταθεί από USB-C. Το βασικό μοντέλο θα έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου, αναβαθμίσιμα ως τα 256GB.

Τα δύο νέα iPad θα κυκλοφορήσουν με το iPadOS 15.

Apple upgrades the standard iPad, the iPad mini gets a bigger revamp 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*