Λίγες μέρες πριν, στις 26 Δεκεμβρίου 2019, η Sony προέβη στην έγκριση μιας πατέντας για ένα νέο τύπο PlayStation controller. Η πατέντα βρίσκεται στη βάση δεδομένων του World Intellectual Property Organization (WIPO), όμως δεν είναι ξεκάθαρο το τι προτίθεται να κάνει η Sony. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του DualShock 4, όμως από το εμπρός μέρος απουσιάζει το πλήκτρο PlayStation. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο πίσω μέρος, όπου υπάρχουν δύο νέα πλήκτρα. Αυτά φαίνεται οτι είναι προγραμματιζόμενα και σε αυτά οι χρήστες θα μπορούν να αντιστοιχίσουν υπάρχουσες λειτουργίες.
Με βάση το σχέδιο, η ενεργοποίησή τους θα πραγματοποιείται μέσω triggers και δεν αποκλείεται η θέση τους να αλλάζει. Τέλος, στο σχέδιο υπάρχει micro-USB port στην κορυφή του controller, όπως στο DualShock 4, ενώ το controller του PlayStation 5 υποτίθεται πως θα έρθει με USB-C port. Δεν αποκλείεται λοιπόν η πατέντα να έχει να κάνει με μια νέα έκδοση του υπάρχοντος controller.

Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity