Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα για χειριστήριο από τη Sony

*
Λίγες μέρες πριν, στις 26 Δεκεμβρίου 2019, η Sony προέβη στην έγκριση μιας πατέντας για ένα νέο τύπο PlayStation controller. Η πατέντα βρίσκεται στη βάση δεδομένων του World Intellectual Property Organization (WIPO), όμως δεν είναι ξεκάθαρο το τι προτίθεται να κάνει η Sony. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του DualShock 4, όμως από το εμπρός μέρος απουσιάζει το πλήκτρο PlayStation. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο πίσω μέρος, όπου υπάρχουν δύο νέα πλήκτρα. Αυτά φαίνεται οτι είναι προγραμματιζόμενα και σε αυτά οι χρήστες θα μπορούν να αντιστοιχίσουν υπάρχουσες λειτουργίες.

Με βάση το σχέδιο, η ενεργοποίησή τους θα πραγματοποιείται μέσω triggers και δεν αποκλείεται η θέση τους να αλλάζει. Τέλος, στο σχέδιο υπάρχει micro-USB port στην κορυφή του controller, όπως στο DualShock 4, ενώ το controller του PlayStation 5 υποτίθεται πως θα έρθει με USB-C port. Δεν αποκλείεται λοιπόν η πατέντα να έχει να κάνει με μια νέα έκδοση του υπάρχοντος controller.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*