Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα της Apple για VR headset

*
Η Apple κατέθεσε πατέντα για ένα περίπλοκο και μικτό VR headset που πιθανότατα περιέχει αισθητήρες αναγνώρισης ολόκληρου του προσώπου του χρήστη, καθώς και των χεριών του. Αναφορές μιλάνε για δημοσίευση της πατέντας μέσα στις προηγούμενες ημέρες, ενώ είχε κατατεθεί εντός του Μαρτίου του 2019 και αποτελεί μέρος ολόκληρης σειράς από πατέντες της Apple που αφορούν στο πως μεταφέρεται το AR από τα κινητά στα γυαλιά του headset. Η νέα αυτή πατέντα ονομάζεται Display System Having Sensors μιλά για μια συλλογή από κάμερες και άλλους αισθητήρες που διαβάζουν το εξωτερικό περιβάλλον και ένα ξέχωρο σετ αισθητήρων που διαβάζουν τα μάτια του χρήστη.



Τα τμήματα που αποτελούν το headset δουλεύουν μαζί για την αναπαραγωγή μιας ψηφιακής εικόνας 3D που αναπαριστά τον πραγματικό κόσμο. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την πατέντα, το headset είναι πιθανό να έρχεται με αισθητήρες χεριών, αισθητήρες που αντιλαμβάνονται το φωτισμό του πραγματικού κόσμου, άλλους για τα φρύδια και το σαγόνι. Μέσα από αναφορές μέσων ξέρουμε πως η Apple περιγράφει ένα σύστημα γυαλιών AR που παράγει ψηφιακές εικόνες ταυτόχρονα με θέαση του πραγματικού κόσμου με τη δυνατότητα καταγραφής του αποτελέσματος. Αυτό συνάδει με φήμες που θέλουν την εταιρεία να επιχειρεί να συνδυάζει το AR με το VR, αν και για την ώρα η συγκεκριμένη πατέντα είναι σε θέση να λάβει πολλές παραμετροποιήσεις στο άμεσο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*