Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά Celsius από την Fractal Design

*
H Fractal Design ανακοίνωσε τη νέα σειρά Celsius η οποία βασίζεται σε πρωτοπωριακά χαρακτηριστικά για την επίτευξη καλύτερης ψύξης με το λιγότερο δυνατό θόρυβο. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των Celsius S24 και Celsius S36 είναι η αθόρυβη λειτουργία που επιτυγχάνεται λόγω των ηχομονωτικό υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξαλείφουν το θόρυβο και στους ανεμιστήρες που έχουν εύρος λειτουργίας τα 500 με 2000RPM. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον parts, ενώ το ενσωματωμένο fan hub στο ψυγείο βελτιώνει το cable management του συστήματος. Τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτονται με 5ετή εγγύηση και οι προτεινόμενες τιμές λιανικές για τα S24 και S36 είναι τα 129,90 και 139,90 ευρώ, αντιστοίχως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*