Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σχέδια για τα Galaxy Buds Plus μάς δίνουν μία καλύτερη εικόνα των επερχόμενων TWS ακουστικών της Samsung

*
Με την ζήτηση, αλλά και τον ανταγωνισμό, να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, όσον αφορά τα TWS (True Wireless Stereo) ακουστικά, η Samsung κάνει την επόμενή της κίνηση με τα Galaxy Buds Plus, τα οποία υπολογίζεται να κυκλοφορήσουν μαζί με την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Galaxy S20, στις 11 Φεβρουαρίου. Επίσης, δημοσιεύτηκαν νέες εικόνες που μας δείχνουν τρία (3) διαφορετικά χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα τα Buds, τα Sky Blue, Black και White.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των ακουστικών, προς στιγμήν γνωρίζουμε πως δεν θα έχουν ANC (Active Noise Cancellation), θα είναι εξοπλισμένα, όμως, με μεγαλύτερη και πιο ανθεκτική μπαταρία από τον προκάτοχό τους, ενώ από σχεδιαστικής άποψης δεν φαίνεται να έχουν διαφορές ή προσθήκες.


Η τιμή των Galaxy Buds Plus προβλέπεται να αυξηθεί κατά 50% από το παλαιότερο μοντέλο, γεγονός το οποίο τα τοποθετεί σε κόστος ύψους $225 περίπου, καθιστώντας τα άμεσους ανταγωνιστές των AirPods Pro και Sony WF-1000XM3.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*