Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σχέδια για το Poke Ball Plus controller προγραμματίζει η Nintendo στην Ιαπωνία

*
Κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση στα Pokemon Pikachu & Eevee, τα χειριστήρια Poke Ball Plus αποτέλεσαν τα πρώτα επίσημα και πλήρως θεματικά controllers της σειράς Pokemon, έχοντας το χαρακτηριστικό σχήμα μίας Poke Ball. Παρόλο που η αποδοχή αυτής της φρέσκιας ιδέας της Nintendo από τους θεατές ήταν ικανοποιητική, η εταιρεία φάνηκε να παύει προσωρινά την εξέλιξη του προϊόντος, γεγονός το οποίο έγινε αντιληπτό λόγω της απουσίας τους από τα Pokemon Sword & Shield.

Τις ελπίδες των fans ήρθαν να αναπτερώσουν, όμως, μερικά σχέδια που βγήκαν στη δημοσιότητα, τα οποία αποκαλύπτουν πέντε διαφορετικές ευρεσιτεχνίες για το Poke Ball Plus, χωρίς όμως να γίνονται και πλήρως ξεκάθαρες οι νέες αλλαγές. Είναι, λοιπόν, κατανοητό πως τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνει κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του Poke Ball Plus, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα και μία υπόνοια για την πιθανή του επανεμφάνιση στο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*