Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τηλεόραση και πολλά άλλα από την Honor στις 18 Μαΐου

*
Η Honor προσφέρει όλο και μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών στους καταναλωτές και το τελευταίο διάστημα έχει επεκταθεί σε fitness bands, smartwatches, TWS earphones ενώ ακόμα και ένα laptop έκανε την εμφάνισή του στο portfolio της εταιρείας.

Οι προσθήκες από πλευράς Honor εννοείται πως δεν πρόκειται να σταματήσουν και αυτή τη φορά μας προετοιμάζει για μια τηλεόραση που ονομάζει Honor Vision Pro και αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 18 Μαΐου 2020, ώρα Ελλάδας 22:00μμ. Το νέο αυτό προϊόν αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου 1+8+N, που έχει θέσει σε εφαρμογή η εταιρεία.


Εκτός από τη νέα τηλεόραση, θα αποκαλυφεί το Honor MagicBook Pro, ένα laptop/notebook πιο ισχυρό από τα MagicBook 14 και MagicBook 15.6. Το νέο notebook είναι ουσιαστικά ένα ανανεωμένο Huawei Matebook X Pro, με επεξεργαστή Core i7-10510U, Nvidia GeForce MX250 GPU και μέχρι 2 GB RAM.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*