Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα φήμη υποστηρίζει ότι το Nintendo Switch Pro θα αποκαλυφθεί στις 4 Ιουνίου και θα κοστίζει €399

*
Σύμφωνα με το Centro Leaks, το νέο μοντέλο Nintendo Switch πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 4 Ιουνίου και πως θα πωλείται έναντι €399. Για την ακρίβεια, υποστηρίζουν ότι έχουν δει στιγμιότυπο οθόνης με λίστα του προϊόντος το οποίο θα προστεθεί στο κατάστημα την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα.

Μπορεί να ακούγεται ψευδής η πληροφορία αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το Centro Leaks έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαρροή πληροφοριών των remakes των Pokemon Diamond και Pearl, τα οποία μάλιστα ανακοινώθηκαν πρόσφατα όπως και η ημερομηνία κυκλοφορία τους.


Υπενθυμίζεται ότι διέρρευσε μία λίστα στο Μεξικανικό Amazon πριν λίγες ημέρες, με τον τίτλο New Nintendo Switch Pro, αλλά αφαιρέθηκε γρήγορα και κίνησε υποψίες. Σε λίγες ώρες θα έχει γίνει γνωστό ένα τελικά η παραπάνω φήμη επαληθευτεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*