Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα φορητά monitors με 240Hz και οθόνες αφής από την Asus (video)

*
Ολόφρεσκες φορητές οθόνες παρουσίασε η Asus στη φετινή Computex για να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη και τα νέα μοντέλα τιτλοφορούνται ZenScreen Touch και ROG Strix XG17. Το πρώτο εκ των δύο εστιάζει περισσότερο σε όσους θέλουν να εργαστούν ευκολότερα.

Φέρει οθόνη αφής 15,6 ιντσών στα 1080p, βάρος 900 γραμμάρια, με θύρα USB-C ώστε να τη συνδέσετε εύκολα σε smartphones και tablets, αλλά και micro HDMI. Μιας και είναι φορητή διαθέτει μπαταρία 7,800mAh, έχει προστατευτική θήκη για να μην έχετε προβλήματα με τη μεταφορά και όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, η Asus το διαφημίζει ως καλή επιλογή ακόμα και για Switch.




Το δεύτερο monitor της ανακοίνωσης είναι το ROG Strix XG17 και βρίσκεται σχεδόν στον αντίποδα σε σχέση με το ZenScreen Touch. Το ROG Strix XG17 διαθέτει δύο θύρες USB-C, έρχεται στις 17,3 ίντσες με ανάλυση επίσης 1080p, αλλά στα 240Hz για να μην χάσετε ούτε frame όσο παίζετε.

Με τα Hz σε αυτόν τον αριθμό η Asus υποστηρίζει πως το ROG Strix XG17 αντέχει 3 ώρες με την μπαταρία των 7.800mAh που διαθέτει. Ασφαλώς όσο τα Hz μειώνονται, η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνει. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για κανένα από τα δύο προϊόντα 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*