Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα φωτογραφία του iPhone 13 mini prototype στη δημοσιότητα

*
Οι εμφανίσεις iPhone 13 mini prototype συνεχίζονται και φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα πλάνα της Apple αυτήν τη στιγμή. Η εικόνα που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει για άλλη μια φορά την πλάτη της συσκευής και τους δύο φακούς στο πίσω μέρος που βρίσκονται σε διαγώνια διάταξη, σε ένα κλασικό -όμως- τετράγωνο πλαίσιο. Όπως φαίνεται, στην παρούσα φάση αυτό είναι ένα από τα επικρατέστερα designs για το μικρό smartphone της Apple που θα γνωρίσουμε τον Σεπτέμβριο. Όπως μαρτυρούν οι μέχρι τώρα διαρροές, δεν θα δούμε μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό των συσκευών, ούτε στη mini έκδοση, ούτε στα άλλα δύο μοντέλα. Μένει να δούμε πλέον τι αλλαγές θα αποφασιστούν στο εσωτερικό της συσκευής και τι θα προσφέρει η Apple για να κάνει το κοινό να στραφεί και προς τα νέα της μοντέλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*