Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά για τη φορητή οθόνη xScreen του Xbox Series S (trailer)

H UPspec Gaming δημοσίευσε το τελικό trailer για τη φορητή οθόνη xScreen, που θα συνδέεται απευθείας στο Xbox Series S. Η συσκευή ανακοινώθηκε το 2021 και όσοι χρηματοδότησαν την δημιουργία της μέσω Kickstarter θα έχουν την ευκαιρία να την προμηθευτούν έναντι $159, ενώ η τιμή για τους υπόλοιπους θα είναι $249.

Το xScreen θα συνδέεται στην κονσόλα μέσω των θυρών HDMI και USB και θα προσφέρει οθόνη IPS μεγέθους 11,6''. Η ανάλυση θα φτάνει τα 1080p στα 60Hz, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και πλήκτρα ελέγχου για τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου.


Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν πρόσφατα είναι η επιλογή ενεργοποίησης ενός crosshair overlay για FPS games και η δυνατότητα απενεργοποίησης του Xbox όταν κατεβαίνει το καπάκι. Ακόμα οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν ένα προαιρετικό stand, ώστε η κονσόλα να τοποθετείται κάθετα.

Η οθόνη θα έχει βάρος 695g και μαζί με το Xbox θα μπορεί να τοποθετηθεί σε τσάντα μεταφοράς ενός laptop 15''. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει επίσημη θήκη μεταφοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*