Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά και σύνδεση με πάνω από μία συσκευές για τα Sony WH-1000XM4

*
Τα Sony WH-1000XM3 είναι ένα από τα κορυφαία σετ ακουστικών της αγοράς και οι πρώτες πληροφορίες για τα Sony WH-1000XM4 έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Όπως σημειώνει χρήστης που εξερεύνησε εις βάθος το Sony Headphones Connect app, υπάρχουν αναφορές στον κώδικά του πως το νέο μοντέλο θα επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση με δύο συσκευές. Κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζεται στο τωρινό μοντέλο, όπου ο χρήστης πρέπει να κάνει αποσύνδεση από μια συσκευή πριν το συνδέσει σε άλλη. Ακόμη, τα M4 λέγεται πως θα έχουν το χαρακτηριστικό “Smart Talking”, το οποίο επιτρέπει στα ακουστικά να εντοπίσουν φωνές και να ρυθμίσουν ανάλογα τον ambient ήχου, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε άλλους που βρίσκονται τριγύρω σας, χωρίς να τα αφαιρέσετε από τα αυτιά σας. Η διαρροή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες πρώτες φωτογραφίες των νέων headsets που δείχνουν ίδια και λίγο πιο παχιά από τα υπάρχοντα μοντέλα (τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο). Πάντως η αποκάλυψή τους δεν φαίνεται να αργεί, αφού πέρασαν από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου στα τέλη του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*