Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες UHD και QHD οθόνες από την AOC

Η AOC αποκάλυψε δύο νέες οθόνες 81,3 εκ. (32″) με UHD και QHD αναλύσεις. Ο λόγος για τις AOC U3277PQU (με 3840x2160 pixel AHVA-IPS panel) και AOC Q3277PQU (με 2560 x 1440 AMVA panel), η οποία είναι ιδανική για τους χρήστες που δε διαθέτουν κάρτα γραφικών συμβατή με 4K, αφού το QHD AMVA panel της προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη πυκνότητα pixel σε σχέση με Full HD οθόνες του ίδιου μεγέθους. Και τα δύο μοντέλα καλύπτουν 100% τη χρωματική γκάμα sRGB (8-bit+FRC, 1 δις χρώματα) και διαθέτουν ευρείες γωνίες θέασης, καθώς και υψηλά επίπεδα φωτεινότητας (U3277PQU: 350 cd/μ², Q3277PQU: 300 cd/μ²). Για την καλύτερη χρήση της επιφάνειας, οι οθόνες ενσωματώνουν λειτουργίες Picture-in-Picture και Picture-by-Picture που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν εικόνα από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα, ενώ η τεχνολογία AOC Flicker FREE εξασφαλίζει τη προφύλαξη της καλής υγείας των ματιών.

Τα panels είναι τοποθετημένα σε πλαίσια που μπορούν είτε να τοποθετηθούν σε βάσεις τοίχου (VESA 100 x 100), είτε να συνδεθούν στη σταθερή και βάση που παρέχεται, η οποία προσφέρει ποικιλία επιλογών προσαρμογής όπως ρύθμιση ύψους (180 χιλ.), pivot, κλίση και περιστροφή. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, και οι δύο οθόνες προσφέρουν πλήθος επιλογών συμπεριλαμβανομένων DisplayPort, HDMI (υποστηρίζεται MHL για mirroring και φόρτιση κινητών τηλεφώνων και tablets), DVI, VGA και USB 3.0 hub. Η U3277PQU διαθέτει επίσης προηγμένη σύνδεση HDMI 2.0 για ομαλή αναπαραγωγή UHD video έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος, οι νέες προτάσεις της AOC θα είναι διαθέσιμες τον Αύγουστο του 2015. Οι ενδεικτικές τιμές λιανικής πώλησης είναι €999 και €599 αντίστοιχα, ενώ, όπως ισχύει για όλες τις οθόνες της συγκεκριμένης εταιρείας, προσφέρεται εγγύηση 3 ετών με υπηρεσία επιτόπου αντικατάστασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*